Κώστας Χαμπής Α.Ε.

Η Κ. Χαμπής Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες στο χώρο αντιπροσώπευσης ειδών αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στη Θεσσαλονίκη το 1966, με την εμπορία μοτοποδηλάτων της Α.Κ. Ελλάς.

Από το 1970 αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την γαλλική MOTUL, μία από τις κορυφαίες φίρμες λιπαντικών.

Η MOTUL είναι η εταιρεία που παρουσίασε πρώτη στον κόσμο τα συνθετικά λιπαντικά.

Επίσης, από το 1970 και για αρκετά χρόνια, αντιπροσώπευε τον πρώτο οίκο κατασκευής διαιρούμενων ζαντών αλουμινίου παγκοσμίως, την γαλλική GOTTI.

Από το 1976, ένας άλλος διάσημος ευρωπαϊκός οίκος εμπιστεύεται την εταιρεία  Κ. Χαμπής Α.Ε. – Κ. Χαμπής & Σία Α.Ε. για την διάθεση των προϊόντων του στην Ελλάδα: η κατασκευάστρια ζαντών αλουμινίου Ο.Ζ., η οποία το 2009 συμπλήρωσε 38 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας με πολλές και σημαντικές διακρίσεις στο χώρο των αγώνων WRC και F1.

Σήμερα, μετά από 40 περίπου χρόνια συνεχούς παρουσίας το όνομα Χαμπής είναι συνώνυμο μιας ισχυρής και αξιόπιστης εταιρείας στον χώρο των ειδών αυτοκινήτου με σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με θυγατρική την «Κ. Χαμπής & ΣΙΑ Α.Ε.» στην Αθήνα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της πανελλαδικά, η εταιρεία θέτει φιλόδοξους στόχους για την περεταίρω ανάπτυξή της, βασιζόμενη στην ισχυρή υποδομή και στην εμπειρία των 40 ετών στο χώρο.

Οι κεντρικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο κόμβο Ευόσμου, ενώ η θυγατρική εταιρεία των Αθηνών, στεγάζεται σε ιδιόκτητες επίσης εγκαταστάσεις στο Ίλιον Αττικής.