ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΟ

Το ειδικό καθαριστικό Engine Clean Moto της Motul αφορά 4-χρονους κινητήρες μοτοσυκλετών με ή χωρίς υγρό συμπλέκτη. Συστήνεται για την χρήση κατά την διάρκεια της συντήρησης και σε κάθε αλλαγή λιπαντικών κινητήρα μοτοσυκλετών. Εξασφαλίζει έτσι την καθαριότητα του κινητήρα, διατηρεί την σωστής συμπίεσης των κυλίνδρων, μειώνει την κατανάλωση λιπαντικού και αυξάνει την συνολική απόδοσης του κινητήρα. 

  • Διαλύει αποτελεσματικά επικαθήσεις άνθρακα και κατάλοιπα καύσης. 
  • Εξουδετερώνει τα υποπροϊόντα καύσης που επιβαρύνουν την λειτουργία και επιταχύνουν την φθορά του κινητήρα. Τα διαλυμένα κατάλοιπα απομακρύνονται από τον κινητήρα κατά την διαδικασία αλλαγής λιπαντικών. 
  • Καθαρίζει τον κινητήρα και επαναφέρει τα αρχικά επίπεδα συμπίεσης των κυλίνδρων. Καθαρός κινητήρας σημαίνει αύξηση ιπποδύναμης, μείωση κατανάλωσης καυσίμου και λιπαντικού, ομαλότερη λειτουργία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. 
  • Μειώνει την ρύπανση των καυσαερίων, μειώνει την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και προστατεύει τον καταλυτικό μετατροπέα.

Εφαρμογή: 
1) Προσθέστε το προϊόν στο σύστημα λίπανσης πριν την αλλαγή λαδιών, σε θερμοκρασία λειτουργίας. 
2) Λειτουργήστε τον κινητήρα για περίπου 15 λεπτά στο ρελαντί, χωρίς να ανεβάσετε καθόλου στροφές. 
3) Κατόπιν σβήστε τον κινητήρα και αντικαταστήστε τα λιπαντικά και το φίλτρο λαδιού με καινούργια. Για ιδανικά αποτελέσματα επαναλάβατε σε κάθε αλλαγή λιπαντικού.

Δοσολογία: 
Ένα δοχείο 200ml είναι επαρκές για ποσότητα λιπαντικού κινητήρα έως 4 λίτρα. Προσθέστε (ή αφαιρέστε) 60ml για κάθε λίτρο λιπαντικού. Το προϊόν συλλέγεται μαζί με τα χρησιμοποιημένα λάδια, σύμφωνα με την περιβαλλοντική νομοθεσία.