ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΏΝΕΣ MOTOGP™ ΣΤΟ GRAN PREMIO MOTUL DE LA COMUNITAT ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ!

Μετά το τέλος των πανηγυρισμών και  την ολοκλήρωση των αγώνων κάτω από την ασταμάτητη βροχή στο Sepang, όλα τα μάτια στρέφονται πλέον στον τελικό του 2017, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαλένθια, στην Ανατολική πλευρά της Ισπανίας, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Παραμένει ένας τελευταίος αγώνας για τον πολυπόθητο τίτλο του Πρωταθλήματος και τους εορτασμούς της νίκης! 

Με το Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα των 18 γύρων, με τη Motul χορηγό τίτλου για 3ησυνεχόμενη χρονιά και για 4η φορά στο φετινό Motul GP, το κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσυκλετών του κόσμου.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

Ο Γάλλος Johann Zarco της Yamaha Tech3, με χορηγό την Motul, έχει ήδη πάρει τον τίτλο του Rookie της Χρονιάς για το 2017. Ο διπλός πρωταθλητής της Moto2, οδηγούσε εντυπωσιακά σε κάθε γύρο, βρισκόταν τακτικά στην πρώτη 6άδα, ανέβηκε στο βάθρο της Μαλαισίας και ήρθε 6ος συνολικά στην τελική κατάταξη στην πρώτη μόλις εμφάνισή του στο MotoGP:

Πολλά συγχαρητήρια, Johann, από όλους μας στη Motul!

Στη Βαλένθια εφέτος, όπως και πέρυσι, 9 από τους 22 αναβάτες είναι Ισπανοί, συμπεριλαμβανομένου και του πρωταθλητή του 2017  MarcMarquez, που θα προσπαθήσει να διασφαλίσει πλέον τον τέταρτο τίτλο του Πρωταθλητή. Οι Ισπανοί είναι παθιασμένοι οπαδοί του MotoGP και υποστηρίζουν ένθερμα κυρίως τους κορυφαίους τους αναβάτες και αυτό το Σαββατοκύριακο δεν πρέπει να το χάσει κανένας! Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να σημειωθεί και η πρόοδος των τεσσάρων ομάδων που υποστηρίζονται από την MotulTeam Suzuki MotoGPYamaha Tech3, ApriliaRacing Team Gresini και Avintia Racing Team.

Θα καταφέρει ο Zarco να πάρει την πρώτη του νίκη και την Τρίτη pole position αυτής της χρονιάς…

Μην χάσεις ούτε ένα λεπτό!

Δράση όμως δεν θα έχει μόνο η πίστα της Βαλένθια, καθώς υπάρχουν και πολλά πράγματα να δει και να κάνει κανείς και εκτός πίστας. Το περίπτερο της Motul θα φιλοξενήσει ένα "Motul MC Care Pit Stop", όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν την πλήρη σειρά των προϊόντων συντήρησης της Motul, π.χ θα μπορέσουν να καθαρίσουν τα κράνη τους με το Helmet και Visor Clean και Helmet Interior Clean ή τον δερμάτινο εξοπλισμό τους με το Perfect Leather.

Επιπλέον θα υπάρχει ένα μοναδικό show με μοτοσυκλέτες με έναν τεχνικό εμπειρογνώμονα της Motul, ο οποίος θα παρουσιάσει την βέλτιστη εφαρμογή των τα προϊόντα λίπανσης της αλυσίδας (Chain Clean, Chain Paste και Chain Lube), καθώς και επεξηγηματικά βίντεο για την χρήση των προϊόντων της σειρά MC Care.

Στο καίνουργιο «Virtual Reality Tournament 2017» της Motul οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση VIP καλεσμένου στο 2018 Grand Premio Motul de la República Argentina. Ζήστε την πραγματική δράση, ετοιμαστείτε για την απόλυτη εμπειρία εικονικής πραγατικότητας και ίσως κερδίσετε ένα αξέχαστο ταξίδι στη Νότια Αμερική!

Ο διαγωνισμός "Superfan" της Motul, τα τελευταία δύο χρόνια, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή events του MotoGP και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί για εφέτος στη Βαλένθια, έχοντας φιλοξενήσει οπαδούς από 17 διαφορετικές χώρες.

Οι λίγοι τυχεροί του διαγωνισμού που χρησιμοποίησαν το hashtag #MotulSuperFan και επιλέχθηκαν, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία ζωής: να συναντήσουν τους αναβάτες της Motul, να έχουν πρόσβαση στο grid και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του MotoGP. Ωστόσο η Motul έχει ετοιμάσει μία πολύ ιδιαίτερη έκπληξη για το 36ο Superfan!

Μείνετε συντονισμένοι και δείτε τί θα ακολουθήσει!